Utförsäljning - 50 % på allt i butiken!!!

Imorgon 31/1 kl 16.30-18.00 kommer vi ha öppet i butiken för sista gången!
Vi kommer ha 50 % på allt och det kommer även finnas en loppis-del med bl.a inredning, möbler och barnkläder till mkt bra priser. Så skynda fynda!!!

Anledningen till att vi inte kommer ha kvar lokalen framöver är tidsbrist och ändrade förutsättningar i livet för oss. En av oss ska börja jobba heltid igen efter mammaledighet och har en liten tjej hemma att ägna ledig tid åt! Och den andra av oss ska snart bli mamma så prioritering, tid och kärlek kommer gå åt på annat håll!

Vi kommer såklart fortsätta tillverka då vi tycker det är så himla roligt att få vara kreativa:-) Sakerna kommer framöver gå att köpa/beställas via bloggen eller vår facebooksida. Så lova att hålla utkik!

Vi vill passa på att tacka alla som besökt oss i butiken o hälsar er, och även er andra som inte besökt oss än, hjärtligt välkomna till oss på
Robshamvägen 3 imorgon!

Kram från oss <3


Mysig tavla <3En fin tavla Som kan användas som just bara en tavla eller kanske som ett litet nyckelskåp då det finns fyra krokar längst ner:)
Pris 150 :- denna är reserverad men fler kommer eller så går det att göra en beställning:)

Ha en skön dag!

Öppetider och Loppis!!Hej hej!
Tottar bara in en snabbis för att berätta att nu på torsdag den 12/1 så kommer vi att ha öppet mellan 16-18.30. Vi kommer utöver våra egentillverkade produkter även ha ett rum med loppisprylar då vi rensat lite i våra kära hem, det kommer b.l.a att finnas inredning, barnkläder m.m. Hoppas vi ses!

God fortsättning!!


Hej igen på er alla godingar, det har inte direkt regnat inlägg här men det ska det bli ändring på =). Vi har haft fullt upp med alla beställningar som skulle vara klara innan jul och så ska man hinna med att jobba och så klart mysa med våra familjer <3
Vi hoppas att alla ni som beställt av oss blev nöjda och att de som fick julklapparna också blev det =). Hoppas att ni har haft en underbar jul och ett underbart nyår och att ni som oss är lika laddade för vad 2012 har att bjuda på!


Tavlan ovan är så klart till salu och kostar 120:-

ha det gott så hoppas vi att vi hörs och ses =)


KRAM

RSS 2.0